Suroviny
Porce: cca 40
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 658 kJ / 3 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,75 g |
Tuky | 163,74 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 563 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 292,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Croquembouche s vanilkovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43Q7
Moje poznámka
Croquembouche s vanilkovou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43Q7
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 25 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 39 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
croquembouche,
karamelové nitě recept,
recept na karamelové nitě,
brre krem,
šlehačkova rolada bree,
impuls.cz recepty tvarohový moučník,
impuls.cz recepty moučník s tvarohem,
croquembouche zoufale manzelky,
nite z karamelu,
strikane koblizky,
vanilková bábovka se šlehačkou
Suroviny:
mléko,
voda,
máslo,
mouka hladká,
vejce,
cukr,
smetana,
cukr,
smeta-fix,
lusk vanilkový,
cukr
Komentáře (21)
(postava ze seriálu Zoufalé manželky, v jedné epizodě tvořila tento dezert a vždycky, když ho vidím, vzpomenu si na ni