Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 768 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,52 g |
Tuky | 30,26 g |
Vláknina | 5,78 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 12,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69wL
Moje poznámka
Červená houbová směs s vepřovou tlačenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69wL
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 2 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 4 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 6 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 6 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 7 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 8 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 8 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 8 hodinami
Tématické fráze:
co s tlačenkou,
houbová tlačenka,
kečupový utopenci,
houbové hody,
vepřová tlačenka s houbami,
vyroba tlacenky yhribku postup,
chyby pri vyrobe domaci tlacenky,
tlačenka domácí červená,
těsto na pizzu + domácí pekárna,
houbová tlačenka recept,
vepřová směs s s houbami,
houbo tlačenka,
houbové utopence,
houbová tlačenka recepty,
vepřová směs na houbách,
recept-houbova-tlacenka,
recepty s tlačenkou,
kdyz se udela rosol na utopenci sama,
domácí houbová tlačenka,
je mozno dat tlacenku do mrazaku
Suroviny:
tlačenka,
cibule,
houby,
protlak rajčatový,
olej,
sůl,
česnek,
cukr písek,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
sýr niva
Komentáře (46)
Tak pojďme vařit, já plánovitě, podle tabulky a ty intuitivně a spontánně, ale obě kreativně, myslím...
ani mě nenapadlo, že by někdo ráno utíkal pro tlačenku, aby tento recept vyzkoušel, ale třeba by její "zbytek" (to slovo miluji
...a slibuji, že budu vařit dál...i ze zbytků i uváženě a plánovaně
Doufám, že nevypadám jako snob v kuchyni, protože to fakt nejsem a nemám je ráda. Používám spoustu surovin, které nejsou "in", jako kečup, granulovaný česnek, mražený špenát, surimi tyčinky nebo hotové knedlíky. Zbytky mám také a také je spotřebovávám nebo nacpu do mrazáku. Jen mi to nepřišlo nějak moc jako recept, zdálo se mi, že si nikdo nekoupí tlačenku, aby ji pak smíchal s uvedenými surovinami. Mýlila jsem se.
Vař dál a inspiruj ostatní, prosím.
A doufám, že mi nebude vyčteno, že se vykecávám pod receptem.
já snad na oslavu půjdu něco upéct s věnováním speciálně Tobě
Ale myslím, že se tu budem bavit o receptu ne?
Líbí se mi právě schopnost využívat zbytky, dělá to řada lidí tady - pokud si vzpomínám - Bibinka, Mirka, a další a já taky a mám zkušenost, že ze zbytků kolikrát vzniknou mňnamky, že příště to už nejsou zbytky ale plánovaná jídla
Já to zkusím, ale bez cukru a ještě jeden nápad mám, ale to zveřejním, až jestli to bude jedlé
A tamto bylo myšleno na jeden čin, ne na osobnost.
nemyslím si, že bych byla soběstředná a dětinská, a ani nijak ješitná, ale považuji se neskromně za celkem ucházející kuchařku a pokud jsem se recept vložila, tak jen proto, že mi to prostě chutnal
Eliza řekla svůj názor, na něj má právo
Já všem moc děkuji za podporu, je pravda, že kritika se nečte moc dobře a nepotěší, ale už to prosím uzavřete
Zbytky si můžeme vyhazovat či spotřebovávat dle libosti, ale vydávat směs zbytků za recept je trochu nemístné a nevšímavé vůči případným čtenářům nebo lidem, kteří důvěřují a uvaří si tak. Vkládat recepty či něco jim podobného za každou cenu považuji za sebestřednost a dětinskost zároveň. To je můj názor a čekám na negativní reakce, ale budou mi lhostejné...
Jsme na webu o dobrém jídle, proč se bavit o tom, co spatláme, když nám něco přebývá.
Pro Isahu - ráda jí ohodnotím, až zase oslní něčím jiným. Má tady hodně pěkných receptů, které se mi osobně líbí víc a mám je uložené. Nechtěla jsem vůbec reagovat, ale Mirek a Savlinka mě - dá se říct vyprovokovali.
Jak vidím rosol, tak si okamžitě představím utopence v aspiku+ocet+cibuli (to můj manžel miluje).
Isahu O.K., vím, že Ty bereš v poho i negativní komentáře. Nemusí být pořád sluníčko, může být mráček
jen to nikdo nezkusil a už zvrací, to mě trochu mrzí
Kdyby jste absolvovali vojnu jako byla dřív, byste se divili, co se tam všechno jedlo
Mílo - syrečky opravdu ne
Elizo - smaženici nejíme a tlačenky s cibulí jsme měli už plné zuby
Radku - nebudu komentovat
Jani - v poho
Z kombinace rajského protlaku, tlačenky a hrášku se mi houpe žaludek...