Rybí polévka
Křehké rybí maso, vůně zeleniny a křupavé krutonky okouzlí vaše strávníky nejen na Vánoce. Avšak právě na ty nesmí rybí polévka na svátečním stole chybět. Její příprava je snadná a je ideálním pokrmem pro všechny milovníky ryb.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 853 kJ / 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 1,89 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 542 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 23,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Az
Moje poznámka
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Az
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 48 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 48 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 2 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybi polevka,
rybí polévka recept,
recept na rybi polevku,
ryby polevka,
rybi polevka ze pstruha,
recept rybí polévka,
rybí polévky,
rybí polévka z pstruha,
polevka ze pstruha,
rybí polívka,
jak se vaří rybí polévka,
domácí rybí polévka,
rybí polévka top recepty,
polévka rýbí,
příprava rybí polévky,
rybi lička,
rybí polévka s jikrami,
rybí,
rybí vnitřnosti,
jak se dělá rybí polévka
Suroviny:
hlava kapří,
vnitřnosti rybí,
kapr,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
olej
Komentáře (26)
Svatá pravda
Nejjednodušší způsob jak odstranit vnitřní sádlo je, hodit vnitřnosti do studené vody a vše co vyplave na hladinu VYHODIT
No, ale podle tohoto receptu bych nevařil ani omylem
No, masoxy bych tam nedávala určitě. Myslím, že pro toho, kdo nemá rád rybí chuť, je lépe uvařit něco jiného (třeba hrachovku a svíčkovou), než takhle kazit rybu
Světlanko a Simonko. Mám moc rád máslo a polévky s jíškou z něho, ale do rybí polévky mi nějak chuťově nezapadlo a jeho velmi dobrá chuť nám převážila ostatní, tak jsme přešli na sádlo, které taky máme rádi a používáme dost. Musím přiznat, že nepoužívám olivový olej na vaření(i když slidím asi kritiku), ale pouze do salátů. HOLT TO JE ZVYK.