Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 446 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,44 g |
| Tuky | 8,05 g |
| Vláknina | 31,14 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 902 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
Postup přípravy
Přemístíme do pekáčku nebo zapékací mísy. Krok 2: Zakysanou smetanu povolíme mlékem, přidáme posekané bylinky, trochu přisolíme a nalijeme na houbovou směs.
Vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 25 minut při 170°C.
Zveřejněno 26. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVZl
Moje poznámka
Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVZl
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 3 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 56 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapecene houby se smetanou,
zapečené houby se slaninou a smetanou,
houby s mangoldem,
houby recepty,
recepty na houby,
zapečené houby s cizrnou,
houby s mangolem
Suroviny:
houby čerstvé,
mangold,
cibule,
klobása papriková,
česnek,
sůl,
mléko plnotučné,
čerstvé bylinky
Komentáře (2)