Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Moje poznámka
Sázené vejce po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yX8
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 4 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 7 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 2 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Tématické fráze:
sázený vejce,
sázene vejce,
sázená vejce recept,
sázení vejce,
vejce po italsku,
cocka s klobasou sazene vejce,
sazeny vejce recept,
pánev na sázená vejce,
sázene vejce recept,
loupaná rajčata recepty,
vejce sázené,
hovězí a sázene vejce,
sazene vejce ve chlebě,
sázená vejce,
předkrm po italsku,
sazene vejce v chlebu,
sázení rajčat po italsku,
recept sazene vejcem,
vajce po italsku,
sázení rajčat a paprik language:cs
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
bazalka čerstvá
Komentáře (22)
No, někteří ho sezobneme (někdy se parádně lepí na zuby)
Italové ho, po splnění jeho úkolu ovonět olej, vyhazují...