Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 975 kJ / 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 1,56 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Omáčka se hodí jak zastudena i jako teplá omáčka k mnoha druhům masa, nejlepší je ale k hovězímu masu.
Zveřejněno 27. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Moje poznámka
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 2 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 4 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 5 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 5 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 6 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 6 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 6 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 7 hodinami
Tématické fráze:
mátova omacka,
mátová šťáva,
mátová šťáva recept,
teplé omáčky k masu,
mátová šťáva za studena,
mátová omáčka recept,
recept na mátovou štávu,
mátová omáčka použití,
mátová šťáva top recepty,
stavy omáčka k masu,
omáčky k masu,
omacka z maty,
použití máty na maso,
mátová omáčka ke grilovanému masu,
použití mátové omáčky,
recepty s matovou omáčkou,
tepla omacka k masu,
omacka z cerstve maty,
omačka z čerstvé máty,
omačka ke hovezimu
Suroviny:
máta čerstvá,
šťáva citronová,
jablko,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (9)
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?