Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 507 kJ / 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 15,30 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme červené kysané zelí, osolíme, posypeme kmínem, podlijeme červeným vínem a necháme vydusit. Podle chuti přidáme cukr a sůl. Krok 3: Maso pokrájíme a podáváme s červeným zelím a s domácím bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n994
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 30 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na vepřové pečené ocásky,
vepřová pečeně s buckem,
vepřová pečeně,
pečené vepřové ocásky,
vepřové ocásky,
recept na pečené vepřové ocasy,
pečený bůček s žebírky,
pecene vepr.ocasky,
vepřový ocas recepty,
recept na pecene buckove veprove maso recepty,
vepřové ocásky recept,
vepřová pečeně s buckem recept,
pečené vepřové bůček,
vepřové ocásky na červeném zelí,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
jak upravit ocasky,
vepřové ocásky na víně,
ocasky z prasete,
vepřové ocásky na paprice,
vepřové ocasy
Suroviny:
sůl kouřová,
paprika sušená uzená,
česnek,
kmín celý,
pepř,
voda,
sádlo,
cibule,
zelí kysané červené,
víno červené,
sádlo,
cibule,
sůl,
kmín celý,
cukr
Komentáře (10)
Toto se vařilo (tedy až na tu kouřovou sůl a uzenou papriku) už před půl stoletím...
Z ocasů se odkrojilo libové a v So usmažilo v trojobalu
Zbytek se upekl na Ne oběd a zbylo i na další dny postudenu. Dnes by se to hrdě zovalo "Rillettes"