Sněhový krém do kremrolí
Kremrole jsou jedním z nejoblíbenějších českých zákusků. Ať už je připravujete z kupovaného listového těsta nebo si děláte třeba domácí šlehačkové, vždy je potřeba je naplnit dokonalým bílkovým sněhem. S našim receptem se vám jistě podaří na výbornou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 257 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 240,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z bílků ušleháme tuhý sníh, nejdříve našleháme a postupně po troškách přidáváme cukr moučku.
Krok 2: Vodu s krupicovým cukrem převaříme na nit. Vaříme, dokud cukrová voda mezi prsty netvoří nit, to znamená namočit prst do rozvaru, prsty zmáčkneme a roztáhneme, mezi nimi by se měla utvořit nit.
Krok 3: Do našlehaných bílků s cukrem tenkým pramínkem vléváme a zašleháváme horký cukrový rozvar a řádně prošleháme.
Krok 4: Tímto krémem můžeme plnit kremrole nebo jiné moučníky.
Zveřejněno 28. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhový krém do kremrolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0J8
Moje poznámka
Sněhový krém do kremrolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0J8
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
sníh do kremrolí,
náplň do kremrolí,
krém do kremrolí,
kremrole náplň,
bílkový krém do kremrolí,
bílkový sníh do kremrolí,
recept na napln do kremroli,
kremrole recept,
krem na kremrole,
vařený sníh do kremrolí,
sníh z bílků do kremrolí,
sníh na kremrole,
recept na sníh do kremrolí,
sníh do kremrolí recept,
sněhová náplň do trubiček,
snich do kremroli,
trubičky na kremrole,
kremrole,
jak uvařit sníh do kremrolí,
sníh do kremrolích recept
Suroviny:
bílek,
cukr moučkový,
cukr krupice,
voda
Komentáře (35)
Měla jsem dvě již rozválená listová těsta - na jejich naplnění by bohatě stačila poloviční dávka z receptu.
"... namočit prst do rozvaru,..."
Tabulka teplot a zkoušení rozvarů:
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4111&...
Dám si trochu tekutiny na lžíci, párkrát fouknu a pak do té lžíčky strčím prsty a tu lžíčku už do tekutiny zpátky nedávám