Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Pomalu tažené vepřové maso v tlakovém hrnci se promění v lahodnou pomazánku, která se rozplývá na jazyku. Domácí rillettes bez konzervantů skvěle chutná na čerstvém chlebu i jako originální pohoštění pro hosty.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 263 kJ / 4 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 403,01 g |
| Tuky | 331,50 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 1,53 g |
| Sodík | 7,01 g |
| Sůl | 17,00 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN67
Moje poznámka
Domácí vepřovka z papiňáku (tlakového hrnce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GN67
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 9 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 42 minutami
Makovec IV.
Jandulka18 před 56 minutami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 1 hodinou
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 2 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 4 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 5 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro tlakový hrnec,
domácí vepřovka,
recepty z tlakového hrnce,
tlakovy hrnec recepty,
bucek v tlakovem hrnci,
rillettes z papiňáku,
zavařování masa v tlakovém hrnci,
domácí vepřovka recept,
domácí vepřovka recepty,
recepty do tlakového hrnce,
zavařování masa v papináku,
vepřové maso v tlakovém hrnci,
bůček v papiňáku,
rillettes z papináku,
maso s brambory v papiňáku,
rillettes z tlakového hrnce,
rillets z papináku,
rychlá veprovka,
recepty v tlakovém hrnci,
vepřové kosti v papináku
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
vývar zeleninový,
sůl,
rozmarýn
Komentáře (34)
mika59: Miladko,díky za info
A i kdyby se to "jenom" skazilo, byla by to prece velka skoda. Nebo vy mate penize na vyhazovani?
Ale jinak ten recept zni moc dobre.
host:Děkuji za komentář
A mimochodem, k té Francii to má hodně blízko, protože jak je známo, papiňák vynalezl francouz, fyzik Denis Papin, který ho sestrojil již v roce 1679. Takže francouzská pomazánka v českém podání ve francouzském papiňáku
Měla jsem obavy,jako to bude z papiňáku vypadat a chutnat,ale dopadlo to dobře
radiator: Mili,hezky jsi to napsala
mika59: Miladko,Tobě se ten bůček v papiňáku bez přidání sádla nepřichytával
rozmarynaH: Marcelko já jsem víno nedávala,nedělala jsem rillettes