Postup přípravy
Krok 1: Nejprve jsem kolínka 90 minut vařila v tlakovém hrnci. Po vychladnutí jsem kolínka dala na pekáč, nařezala kůži, posypala kořením Argentina a podlila vývarem.
Krok 2: Pomalu pekla dalších 90 minut, polévala vývarem.
Krok 3: Po upečení jsem podávala s chlebíkem, kyselou okurkou a křenem. A protože je po kolínkách velká žízeň, podávala jsem plzeňskou dvanáctku. Všem moc chutnalo.
Zveřejněno 4. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Famozní prasečinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWL6
Moje poznámka
Famozní prasečinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWL6
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno 4. 7. 2025 09:01
Meruňková buchta s drobenkou
Přidáno 3. 7. 2025 13:01
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýnská roštěná
evosheek před 9 minutami
Boloňské špagety
Hahan před 45 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
st3la před 1 hodinou
Tvarohový koláč s mandarinkami
Pavlina13 před 1 hodinou
Květáková polévka
Pavluska75 před 2 hodinami
Smažený květák
Pavluska75 před 2 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 5 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 12 hodinami
Tématické fráze:
famozní vepřové,
vepřové koleno argentina,
famozní pečený bůček,
chodí po kolínkach,
recept s korenim argentina,
uzené koleno argentina
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
koření argentina
Komentáře (3)