Tlačenka ve sklenici
Tlačenka s octem a cibulí je skvělá čerstvá. Avšak my ji můžeme připravit i do zásoby a zavařit ve sklenicích. Na kousky nakrájené maso a pomleté kůže smícháme s kořením a vývarem. Uvařenou směs pak nadávkujeme do sklenic a zavaříme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 50 412 kJ / 12 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 873,80 g |
| Tuky | 950,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 6,21 g |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
Moje poznámka
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 1 hodinou
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 minutou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 48 minutami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 1 hodinou
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 3 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 4 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 4 hodinami
Tématické fráze:
zavařování tlačenky do sklenic,
zavařovani tlačenky,
zavařená tlačenka,
jak uchovat tlačenku,
jak zavařit tlačenku,
tlačenka,
zavarovani tlačenka,
tlačenka do mrazáku,
tlačenka v mrazáku,
tlačenka zavařování,
tlačenka ve sklenicích,
jak zavařovat tlačenku,
uchovani tlačenky,
zavařovací sklenice na tlačenku,
tlačenka zavařená,
tlačenka z mrazáku,
zavarena domaci tlacenka,
domácí tlačenka ve sklenici,
salámová tlačenka,
domácí tlačenka zavařená
Suroviny:
hlava vepřová,
koleno vepřové,
plec vepřová,
kůže vepřová,
maso vepřové,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
česnek
Komentáře (26)
Rád si ji po troškách, po jedné sklenici udělám a půjde to bez sterilace.
Děkuju moc, bod už jsem přidal.
To nemá chybu. Tlačenku také děláme, jen ji dáváme do salámových střev a pokud je tlačenky více, tak do mrazáku.Tlačenky jsou menší a rychleji se po rozmrazení spotřebují.
Milan P.
Člověk se stále učí. Zdraví Vás , Milan P.
Bude třeba pořádně využít tohle zimní období.....venku je parádně chladno, v kuchyni "přeslazeno" od chystaného cukroví a nám si v lednici hoví kus plecka na domácí šunku...
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
(my sme doma kedysi dávali tlačenku do plechoviek, otec konzervoval...)
yanull: Tlačenkové rizoto jsem zkusila kdysi z nevědomosti, nesetkalo se s úspěchem. Raději to, co je pro studenou kuchyni, necpu do teplých jídel