Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 102 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,13 g |
Tuky | 46,67 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Moje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
vepřové karé recepty,
vepřové na kmíně,
vepřová kotleta na kmíně,
co je vepřové karé,
vepřové nudličky na kmíně,
karé,
vepřové karé recept,
recepty z vepřového karé,
recepty - vepřové karé,
vepřové karé - recepty,
recept vepřove kare,
veprove na kminu,
recept na veprove kare,
vepřové karé na smetaně,
recept na kare,
vepřové na kmíně recept,
kare bez kosti,
veprove na kmin,
tecept vepřové vepřové karé
Suroviny:
pečeně vepřová,
vývar masový,
cibule,
kmín drcený,
sádlo vepřové,
jíška máslová,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vy jste ještě "mladé maso" ale už pomalu také nalézáte zalíbení v jednoduchých (TAKE5) a takřka dietních jídlech
"Maso se zatáhne a zůstane šťavnaté."
No, zkuste příště zkusit uvařit stejné jídlo stejně ve dvou stejných kastrolech, pouze s tím rozdílem, že jen jedno maso budete "zatahovat". Pak hotová jídla naslepo ochutnejte (ideální by bylo, kdyby degustovala osoba nezúčastněná) a dejte vědět, zda byl rozdíl ve šťavnatosti masa