Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z marinovaných žampionů

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 456 kJ /
348 kcal
Bílkoviny1,76 g
Tuky34,60 g
Vláknina2,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 764 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy6,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prvních 6 ingrediencí smíchejte dohromady. Poté přidejte olej. Krok 2: Přidejte žampiony, rajčata a olivy - a zamíchejte. Nechte v ledničce uležet alespoň 2 hodiny. Krok 3: Servírujte v miskách vyložených salátem.

Zveřejněno 30. 10. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQEo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQEo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak na salátek došlo až dnes, ale musím uznat, že mi chutná. Posílám fotečky a bod navrch. :-)

Díky, já jsem si to myslela, ale pro jistotu...:-)

Hned bych si dala:-p+5

Eliza: už to jdu opravit, samozřejmě hrnku :) :-8

Hezký recept, mám žampiony, tak bych ráda vyzkoušela. Mám ale problém: "1-1/2 čerstvých žampionů nakrájených na plátky" znamená, předpokládám, jeden až jeden a půl HRNEČKU? Díky. :-)

Tématické fráze:
salát z čerstvých žampionů, marinované žampiony, žampiony recepty, salát ze žampionú, salát z restovaných žampionu, marinovany hermelin, salát z žampionů, salat ze zapionu, žampiónový salát recept, salát se žampiony, recept mám zampiony, salat z grilovanych zampionu, z cerstvich zampionu salat, žampionový salát z vařených žampionů, co z čerstvých žampionu, marinovaný žampionový salát, saláty z čerstvých žampionů, čerstvé žampiony saláty, žampionový salát z nakladanych zampionu, salát cherry rajcata a zampiony

Suroviny:
ocet vinný bílý, hořčice dijonská, koření oregáno sušené, estragon, sůl, pepř, olej olivový, žampióny, rajče cherry, olivy černé, salát hlávkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu