Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu očistíme, odstraníme košťál a listy nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Ve větším hrnci rozpálíme olej osmahneme cibuli, přidáme zbylé ingredience, opečeme, přilijeme vývaru a vaříme asi 15 minut, fazole slijeme a s kapustou a syrovými těstovinami dáme do polévky a vaříme dalších 10 minut.
Krok 3: Nakonec přimícháme parmazán a podáváme. Můžete přidat i čerstvá rajčata, bez slupky, kterou odstraníme tak, že je namočíme asi na 5 minut do horké vody, poté do studené, oloupeme a pak nakrájíme na kousky.
Zveřejněno 15. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Moje poznámka
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 40 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
polevka minestrone,
minestrone podle pohlreicha,
italská polévka minestrone pohlreich,
italská polévka minestrone,
italská polévka minestrone,
italská minestrone polévka recept,
polévka minestrone recept,
minestrone polevka recept,
italská zeleninová polévka,
recept na polevku minestrone,
minestrone polévka,
italská polévka recept,
italská polévka,
minestrone,
italské polévky,
polevka italská minestrone,
recept polévka minestrone,
minestrone recept,
polevka minestrone podle pohlreicha,
polévka minestrone- recepty
Suroviny:
kapusta,
cibule,
mrkev,
zelenina kořenová,
pórek,
brambory,
protlak rajčatový,
fazole bílé,
vývar zeleninový,
těstoviny,
sůl,
pepř,
olej,
sýr parmazán strouhaný,
rajče
Komentáře (7)
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
No, je to pouhá maličkost