Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 077 kJ / 2 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,36 g |
Tuky | 36,75 g |
Vláknina | 20,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 388,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Moje poznámka
Bagety s prefermentem a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqEW
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 38 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 minutou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 9 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 13 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 14 hodinami
Tématické fráze:
bagety z kvásku,
domaci bageta s kvásku,
domácí bagety z kvásku,
bageta z kvásku,
francouzská bageta z kvásku,
recepty s kvaskem,
bagetka recept,
francouzské bagety recept z kvásku,
recepty na bagetu,
domácí bagetky z kvásku,
domácí bageta z kvásku,
bagetky z domácího kvásku,
francouzská bageta s prefermentem,
recept na domácí bagety z kvásku,
bageta s kvasku,
recepty na bagety z zitneho kvasku,
bagety recept s droždím
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
vločky ovesné,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (7)