Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 884 kJ / 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,29 g |
| Tuky | 30,14 g |
| Vláknina | 14,48 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 16,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na celeru s nakládanou kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWkG
Moje poznámka
Vepřová plec na celeru s nakládanou kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWkG
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 46 minutami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 2 hodinami
Kari korma
Přidáno před 10 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 15 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 16 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 2 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 10 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 10 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 12 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 13 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 14 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 15 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec,
veprova plec na celeru,
vepřové plecko recepty,
veprove na celeru,
vepřová plec recepty,
vepřová plec recept,
veprove plecko,
recept z vepřové plece,
plec na celeru,
plecko recepty,
plec na celeru akapii,
recepty z vepřového plecka,
recepty z vepřové plece,
celer recepty,
recepty z plecka,
veprova ple,
recepty na vepřové plecko,
plecko na kapiich,
vepřové na kapií,
plecko na vepřové nudličky
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
kapie,
celer,
mrkev,
sádlo,
hořčice,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
pasta chilli,
kmín celý,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (11)