Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 527 kJ / 1 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,30 g |
Tuky | 73,70 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 8,34 g |
Sůl | 16,35 g |
Sacharidy | 100,90 g |
Postup přípravy
Přidáme 150 ml vody, hrnec zakryjeme poklicí, nastavíme na II. stupeň a vaříme 3 hodiny. Krok 2: Poté do hrnce k masu přidáme obě smetany (pokojové teploty), ve kterých jsme dobře rozmíchali hladkou mouku.
Také přidáme nastrouhaný křen a cukr a ještě půl hodiny vaříme na II. stupni. Krok 3: Měkké maso nakrájíme na porce, omáčku dochutíme podle svých zvyklostí a podáváme, nejlépe s kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 29. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka s uzeným masem z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rQn
Moje poznámka
Křenová omáčka s uzeným masem z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rQn
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 17 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 7 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 7 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 7 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 9 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 9 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 10 hodinami
Tématické fráze:
křenová omáčka z vepřového masa,
křenová omáčka s uzeným masem top recepty,
křenová omáčka s uzeným,
křenová omáčka,
pomalé vaření diskuze,
uzené v pomalém hrnci,
jak dlouho vařit uzenou rolku,
jak dlouho vařit uzene maso,
omacka z v pomalém hrnci,
recepty pomalý hrnec,
vepřové maso omáčky recepty,
vaření v pomalém hrnci recepty,
pomalý hrnec na vaření recepty,
recepty na pomale vareni,
křenová omáčka s uzeným masem,
bigos z uzeneho kolena,
křenová omáčka k masu,
maso v pomalém hrnci,
křenova s uzeným masem videorecept,
recept křenová omáčka s uzenym
Suroviny:
uzená vepřová rolka,
voda,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr,
křen,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (8)
No, určitě máte pravdu pokud by se vařilo obvyklým způsobem
casino: děkuji za zastoupení