Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 015 kJ / 960 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 102,60 g |
| Vláknina | 1,24 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 975 mg |
| Sůl | 2,36 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMrN
Moje poznámka
Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMrN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 12 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 36 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 37 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 5 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na pstruha duhového,
pstruh duhovy na masle,
pstruh s koprem,
pstruh lososovitý recept s majonezou,
pstruh duhový filet recept,
pstruh s koprem - recept,
pstruh recept,
recept na pstrha duhový,
bylinky na pstruha duhového,
pstruh duhovan,
recept na duhového pstruha,
pstruh recept kopr,
duhový pstruh-recept,
salát z pečeného pstruha duhového,
recept na koprovku,
filé z pstruha duhového,
pstruh na másle v troubě s s koprem,
recept napstruh duhový,
duhovy pstruh file s kuzi,
pečený lín v dijonské hořčici s bylinkami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
tymián,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
máslo,
olej,
majonéza,
kopr,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)