Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 602 kJ / 1 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,01 g |
| Tuky | 20,46 g |
| Vláknina | 24,23 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 808 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 85,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní guláš z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6w27
Moje poznámka
Pivní guláš z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6w27
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
pivní gulas,
výborné recepty na guláše z kližky,
vyborny gulas z kližky,
vepřový guláš z kližky,
pivni guláš recept,
pivní guláš z klišky,
guláš z kližky,
pivní recepty,
vyborny gulas u klizjy,
www guláš z kližky.cz,
guláš pivní,
pivní guláš zahuštěný chlebem,
pikantní guláš z kližky,
recept na vyborny gulas z kližky,
gulas zahusteny pernikem,
veprovi guláš z kližky,
recept na guláš z kližky,
gulaz z klizky s pivem,
gulas v troube s pivem,
hovězí guláš zahuštěný chlebem
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
česnek,
protlak rajčatový,
hořčice,
paprika sušená uzená,
brambory,
pivo světlé,
chilli,
pepř,
sůl,
kmín celý,
majoránka
Komentáře (5)