Pečené lilkové karbanátky
V troubě pečené lilkové karbanátky jsou zdravou a chutnou alternativou k tradičním masovým karbanátkům. Spojují jemnou chuť lilku se sýrem, česnekem a bylinkami, což jim dodává lahodný středomořský nádech.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 876 kJ / 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,10 g |
Tuky | 54,36 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 24,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené lilkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBmk
Moje poznámka
Pečené lilkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBmk
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 16 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
lilkové karbanátky,
lilkove karbenátky,
karbanátky z lilku,
karbanátky s lilkem,
lilkový karbanátek,
karbanátky z z lilku,
karbanátky pečené v remosce,
lilkovy karbanátky,
lilkove karbanátky recept,
karbenátky pečené v remosce,
top recepty s lilkem,
karbanátky z remosky,
karbanátky s lilkem,
lilek karbenatky,
karbenátek z lilku,
karbanatek z lilku,
smažení v remosce
Suroviny:
lilek,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
strouhanka,
bazalka čerstvá,
sůl,
česnek,
olej olivový
Komentáře (9)