Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,36 g |
| Tuky | 36,66 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 883 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 40,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí: Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit.
Krok 2: Vložíme na připravené plátky masa a sepneme.
Krok 3: Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Moje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 17 minutami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 18 minutami
Majonézové rohlíky
Annanas před 18 minutami
Banánové sušenky
Annanas před 20 minutami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 49 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 58 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra dušená
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
hejkalův plněný řízek,
hejkalovi recepty,
veprove recepty,
moderní řízky,
vepřové s játrami,
o hejkalovi,
uchylky na taliri,
recepty na ryby hejkal,
hejkalův smažený vepřový řízek,
hejkalův smažený řízek,
hejkaluv kureci rizek,
recepty veprove maso s jatrami,
speciál lidové recepty,
těstíčko na obaleni masa,
recept na těstíčko na obalení masa
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
játra vepřová,
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
mléko,
mouka hladká
Komentáře (18)