Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,36 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 883 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 40,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí: Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit.
Krok 2: Vložíme na připravené plátky masa a sepneme.
Krok 3: Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Moje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Nejnovější recepty
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Linecké řezy se švestkovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Makovec bez vajec s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 16 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 22 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 16 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 17 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 18 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
hejkalův plněný řízek,
hejkalovi recepty,
veprove recepty,
moderní řízky,
vepřové s játrami,
o hejkalovi,
uchylky na taliri,
recepty na ryby hejkal,
hejkalův smažený vepřový řízek,
hejkalův smažený řízek,
hejkaluv kureci rizek,
recepty veprove maso s jatrami,
speciál lidové recepty,
těstíčko na obaleni masa,
recept na těstíčko na obalení masa
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
játra vepřová,
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
mléko,
mouka hladká
Komentáře (18)