Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 40,07 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Flank steak v BBQ omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly4r
Moje poznámka
Flank steak v BBQ omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly4r
Nejnovější recepty
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Nadýchané bagety
Přidáno před 4 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 4 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 6 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 6 minutami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 3 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 4 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 5 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 5 hodinami
Tématické fráze:
flank steak,
flank steak s pepřovou omáčkou,
marinovane maso v bbq omacce,
omáčka na flank steak,
steak s bbq omáčkou,
bbq steak,
jak nejlepe udelat flank steak,
hovězí steak s bbq omáčkou,
marinada na minutkove maso,
steak s barbecue omáčkou,
grilovaný flank steak s omackou,
omáčka k hovězí flank steak,
flank v pepřové omáčce,
flank steak kde je,
omáčka na flanksteak,
marinada na flank steak,
flank na pepři,
flank steak s worcestrovou omáčkou,
steak z pupku s marinádou,
kde je flank steak
Suroviny:
omáčka worcesterová,
ocet,
česnek práškový,
cibule,
pepř tří barek,
olej rostlinný
Komentáře (3)
Rcp to neřeší, ale je maso a MASO (kg za150,- ale i 600,-) a pokud je tady použito výsekové maso z pupku, tak by mě zajímalo zda těch 24 hodin v marinádě z flaksy dobré na políffku (dušení) udělá masíčko vhodné na gril (minutku).