Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,20 g |
Tuky | 70,38 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 38,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW1z
Moje poznámka
Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jW1z
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 33 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 53 minutami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 9 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 10 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak na pánvi,
vepřový minutkový steak,
vepřové plátky s volským okem,
veprovy platek s volskym okem,
vepřový steak recept,
vepřové steaky,
vepřové plátky na panvi,
veprove sreaky,
minutkový steak,
steak z pečeně,
vepřový plátek se sázeným vejcem,
steak z veproveho,
vepřový dteak,
recept vepřový steak na olivovým oleje,
vepřový minutkový steak recepty,
vepřové maso recepty steak,
vepřový minutkový steak recept,
veprovy steak z kyty,
vepřový plátek s vajickem
Suroviny:
kýta vepřová,
rozmarýn,
sůl,
pepř drcený,
koření grilovací,
šťáva citronová,
olej,
vejce,
brambory,
česnek,
rozmarýn,
koření grilovací,
sůl,
olej olivový
Komentáře (3)
Oproti receptu jsme u masa použili řepkový olej, sušený rozmarýn, mletý bílý pepř a citronovou šťávu z citronky (žlutá plastová nádoba).
U brambor jsme vypustili rozmarýn a použili sušený granulovaný česnek. Brambory nakrájené na plátky jsme dali do mísy, kde jsme je promíchali s česnekem, solí , grilovacím kořením a 2PL oleje. Poté jsme rozprostřeli na plech vyložený pečícím papírem, který jsme potřeli olejem.