Houby na kyselo
Chodit do lesa a sbírat houby je náš oblíbený národní sport. Když už nás omrzí obyčejná houbová smaženice, je dobré si houby zakonzervovat. Takto připravené jsou vhodnou přílohou k různým pokrmům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 421 kJ / 1 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64,04 g |
Sůl | 160,00 g |
Sacharidy | 324,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0g9
Moje poznámka
Houby na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0g9
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 3 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
houby na kyselo,
houbové kyselo,
houby nakyselo,
houby na kyselo recept,
houbové kyselo z čerstvých hub,
recept houby na kyselo,
kyselo z čerstvých hub,
nalev na houby na kyselo,
houbové kyselo recept,
nálev na houby,
recept na houby na kyselo,
recepty houbové kyselo,
houby nakyselo recepty,
zavaření hub na kyselo,
houby na kyselo se zeleninou,
recept na zavaření hub,
houby na kiselo,
hoby na kyselo recept,
houby na zavareni,
nejlepší nálev na houby
Suroviny:
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
sacharin,
houby čerstvé,
bobkový list,
semínka hořčičná,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (8)
Stačí dobře očistit. Máme sice po zavaření ve sklenici méně, ovšem chuť houbová, ne jen kyselá.
A já, bláha, myslel že jde o majdu s houbami...
Nálev se sacharinem znám, ale nepoužívám. Patrně vám vadí, ale používáte ho. Proč? V čem je zelenina (okurky) lepší?