Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 686 kJ / 1 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,88 g |
Tuky | 83,27 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 228,15 g |
Postup přípravy
smícháme tatarku, hořčici, pivo, škrob, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, po lžičce papriky, kmínu, pepře a soli a nakonec sekanou petrželku. Krok 2: Rybu naporcujeme na menší kousky, je lépe, stáhneme-li kůži a porce rybky naložíme do marinády. Necháme odležet v chladu nejméně přes noc, ale lepší je vydržet dva dny.
Polohrubou mouku smícháme s grilovacím kořením, marinované kousky ryby obalujeme v mouce a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Moje poznámka
Rybí kousky v lahodné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oyR
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 5 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
rybí kousky,
marináda na amura,
amur v marinádě,
rybí kousky recept,
rybí filé naložené v tatarské omáčce,
amur marináda,
rybí kousky na česneku,
ryba kousky recept,
kapr recepty v marinade ztatarky,
kapr marinovaný v tatarce, hořčici, pivu,
marinovane ryby s fazolemi,
rybí kousky v marinádě,
recept rybí kousky,
amur v horcici recepty,
amur na hořčici,
rybí teriyaki
Suroviny:
kapr,
tatarská omáčka,
hořčice plnotučná,
pivo světlé,
škrob bramborový,
česnek,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř,
sůl,
petrželka,
mouka polohrubá,
koření grilovací,
olej
Komentáře (11)
Před smažením marinuji kapříka také většinou 2 dny a vždy jsme chuťově poznali,že je to kapr