Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 278 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,56 g |
Tuky | 48,07 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 124,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Moje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 13 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka III
Stup_d před 42 minutami
Kakaové cookies
Ashelin před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 5 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 5 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 5 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 10 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
květák recepty,
zapečený květák recepty,
zapečený květák recept,
recepty z květáku,
recept na květák,
květákové recepty,
recepty na květák,
recept na zapečený květák,
recepty zapečený květák,
květák zapečený,
recepty na zapečený květák,
recept zapečený květák,
květák recept,
recepty kvetak,
recepty květák recepty,
recept z květáku,
zepečený květák,
recepty s květákem,
lencin kvetakovy nakyp
Suroviny:
květák,
cibule,
strouhanka,
kypřící prášek,
mléko polotučné,
sýr eidam,
rajče,
sůl,
česnek práškový,
šunka,
vejce,
bazalka čerstvá,
petrželka,
máslo
Komentáře (6)