Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 043 kJ / 1 683 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 262,08 g | 
| Tuky | 66,75 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 1,41 g | 
| Sodík | 3,26 g | 
| Sůl | 7,41 g | 
| Sacharidy | 7,68 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme velkou šišku.
	Krok 2: Přendáme do pekáče, potřeme žloutkem povrch masa, posypeme kmínem a solí .
	Krok 3: Lehce podlijeme vodou, přikryjeme a pozvolna pečeme na 150°C asi 35 minut, aby se maso zatáhlo a šiška nepraskla.
Pak maso odkryjeme a pečeme na 180 °C.
Občas podléváme výpekem.
Pak maso odkryjeme a pečeme na 180 °C.
Občas podléváme výpekem.
Zveřejněno 1. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Sekaná s sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nA2D
Moje poznámka
					
				
Sekaná s sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nA2D
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 23 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 24 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 28 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 58 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							sekaná se syrem, 
						
						
							mleté maso sekaná se sýrem, 
						
						
							sekaná se sýrem recept, 
						
						
							sekaná z mletého masa se sýrem, 
						
						
							sekaná ze sýrem, 
						
						
							recept na sekanou se sýrem, 
						
						
							čím potřít sekanou, 
						
						
							hovezi sekana se syrem, 
						
						
							recept sekaná se sýrem, 
						
						
							hovězí sekaná se sýrem a celerem, 
						
						
							čím potřít domácí sekanou, 
						
						
							recept sekaná se se syrem, 
						
						
							sekaná recepty, 
						
						
							štavnata sekana se syrem, 
						
						
							sekaná s mletého masa se sýrem, 
						
						
							sekana. se. sýrem, 
						
						
							sekane se sýrem, 
						
						
							hovězí sekaná s celerem a sýrem, 
						
						
							sekanasesyrem, 
						
						
							sekaná s sýrem
						
					
						Suroviny:
						
							maso, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							sýr gouda, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek sušený, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika sušená uzená, 
						
						
							chilli, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							strouhanka
						
					
	
			
	
	
Komentáře (6)
Bych řekl, že bílek je lepší
Někdy použiji vejce (když zbývá) ale bílek je lepší - maso tolik netmavne.
No a někdy šišku uhladím jen vodou...