Mamracháč - čtvero ročních období
Pod názvem mamracháč se skrývá slaný koláč, jehož základem je bramborové těsto. Jakou náplň zvolíte, je jen na vás. V receptu naleznete čtyři druhy náplně, z nichž každá se hodí k jednotlivému ročnímu období.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 603 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,06 g |
Tuky | 11,06 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 253,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mamracháč - čtvero ročních období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvov
Moje poznámka
Mamracháč - čtvero ročních období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvov
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 14 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
mamracháč,
recepty podle ročního období,
muškátové kovářovy,
pečeme podle ročního období,
náplň do sekaný
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
bylinky,
kopřivy,
sýr strouhaný,
cibule,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
cibule,
houby,
celer řapíkatý,
česnek,
sýr strouhaný,
zelí kysané,
křen,
protlak rajčatový,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (3)