Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 151 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,14 g |
Vláknina | 2,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjoG
Moje poznámka
Bylinková kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjoG
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Petik05 před 33 minutami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 3 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 3 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 4 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 5 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 6 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 8 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 9 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa,
kachni prsa na bylinkach,
kachní prsa na rozmarýnu,
jak dlouho smazit kachni prsa,
kachni prsa recept,
jak dlouho se smazi kachni prsa,
kachní prso s kůží,
kachní prsa v bylinkové marinádě,
restovaná kachní prsa,
bylinky na prsa,
prso s bylinkami,
recepty na kachní prsa,
kachna na medu a bylinkach,
kachní prso na rozmarýnu,
kachni prsa na rozmariu,
kachní prsa na bylinkách a medu,
recepty kachna s bylinky,
kachni prsa na rozmarynu priprava,
jak dlouho se smazi kachni prso,
kachni prsa a priloha
Suroviny:
prsa kachní,
kmín drcený,
sůl,
rozmarýn,
česnek,
mouka hladká,
vývar
Komentáře (5)