Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,74 g |
Tuky | 14,92 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 59,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Moje poznámka
Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3gDA
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 32 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 9 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
vyvar s krupicovymi knedlíky,
kuřecí vývar s knedlíčky,
kuřecí vyvar,
vyvar s krupicnymi knedlicky,
hovězí vývar s krupicovými knedlíčky,
krupicovými knedlíčky,
kureci vyvar a knedlicky s krupicky,
kuřecí vývar recept,
masový vývar s krupicovými knedličkami,
kurci vyvar s knedlicky¨,
krupicové knedlíčky s kuřecího masa
Suroviny:
skelet kuřecí,
olej,
sůl,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
krupice,
vejce,
máslo,
voda,
petrželka
Komentáře (4)