Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 445 kJ / 2 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,39 g |
Tuky | 130,29 g |
Vláknina | 38,50 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 10,91 g |
Sůl | 25,88 g |
Sacharidy | 166,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzené po horňácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQmB
Moje poznámka
Zapečené uzené po horňácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQmB
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 51 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Tématické fráze:
horňácké brambory,
zapečené uzené maso,
zapečené uzené,
brambory po hornácku,
uzené maso po horňácku,
uzené maso zapečené,
horňácké uzené maso,
zapečené brambory po horňácku,
zapékané uzené,
hornacke brambory recept,
uzene zapečene s bramborem,
uzené maso na smetaně,
zapečené uzené maso po hornácku,
zapečené uzené kotlety se zelím,
guláš po horňácku,
zapečené maso po horňácku,
horńácké brambory s masem,
uzená žebra zapečená s bramborem,
zapečenéuzené,
uzené na smetaně
Suroviny:
krkovice uzená,
brambory,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vejce,
cibule,
zelí kysané,
smetana sladká
Komentáře (4)