Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,18 g |
Tuky | 19,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Můžeme, ale nemusíme přidat trošku hladké mouky rozmíchané v malém množství vody na zahuštění šťávy. Krok 6: Podáváme s rýží, popřípadě s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 3. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Moje poznámka
Maso čtyř barev v přírodní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6q8Q
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Tématické fráze:
zahusteni sťáva na maso,
zahuštění štávy,
guláš ve vlastní štávě bez zahuštění,
pepř čtyř barev recepty,
zahuštění stavy k masu,
maso sedmi barev,
recept na přírodní masovou šťávu,
maso dvou barev na štávě,
recept na přirodni maso na štavě,
přírodní maso na barevném pepři,
maso ctyrech barev,
guláš čtyř barev,
zahuštění šťávy z masa
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
maso krůtí,
maso vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (3)