Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 642 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,15 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 6,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Johančino tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ARj
Moje poznámka
Johančino tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ARj
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 1 hodinou
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 1 hodinou
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 1 hodinou
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 2 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 2 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 2 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 2 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 3 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
sosík k masu,
marlenka recept,
johankino tajomstvo,
sosík recept,
recept na sosík,
jak udelat sosik,
johankino tajemství,
kuřecí steak s broskví sosík,
tajemství recept,
jphančino tajemství,
johanino tajemství,
johanino tajemstv,
jahančino tajemství recept,
johančnino tajemství,
sosík k masu recept,
recept-johancino tajemstvi,
mandelmassa,
jak se dela sosik,
babicovy dobroty marlenka,
sosík na kuřecí platek
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
kompot broskvový,
sýr,
šunka,
pomeranče,
mouka hladká,
máslo,
omáčka sojová,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (12)