Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,80 g |
| Tuky | 108,24 g |
| Vláknina | 85,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,14 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 178,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme olej a vsypeme nakrájenou cibuli. Počkáme, dokud cibule nezesklovatí - mezitím očistíme a nakrájíme papriky.
Krok 2: Papriky přidáme k cibuli. Když začnou měknout (pouští vodu), přidáme rajský protlak a necháme vše zredukovat asi na polovinu. Mícháme, aby se protlak nepálil!
Krok 3: Přidáme maso nakrájené na kostky a necháme zatáhnout.
Krok 4: Vmícháme koření, na kolečka nakrájené feferonky, prolisujeme 4 stroužky česneku a nakonec osolíme. Promícháme, přidáme vodu tak, aby bylo vše potopené a vaříme, dokud není maso měkké (asi 3/4 hodiny). Průběžně doléváme vodu, občas promícháme.
Krok 5: Když je maso měkké, omáčku zahustíme jíškou z mouky a másla, přidáme poslední prolisovaný stroužek česneku a fazole (já je dala i s nálevem). Provaříme a podáváme.
Zveřejněno 26. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Moje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s červenými fazolemi,
vepřový fazolový guláš,
fazolový guláš,
vepřový guláš,
guláš s červenými fazolkami,
fazolový vepřový guláš,
vepřový guláš s červenou fazolí,
vepřovy gulaš s fazoli,
plec s červenými fazolemi,
vepřový guláš s červenou cibule,
vepřový guláš s fazolky,
recepty fazolovy guláš,
recepty s cervenymi fazolemi,
vepřové s červenými fazolemi,
domácí vepřový guláš s fazolemi,
kovbojský guláš s fazolemi, chléb,
gulas cervenymi s fazolkami,
vepřový fazolový guláš recept,
gulas s cervenyni fazolemi,
guláš s fazolkami cervenymi
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika,
feferonka,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek
Komentáře (5)
pokud je maso tučnější, určitě stačí mouka s vodou, ona ta cibule s paprikou už tu omáčku vlastně dost zahustí, ale tím, že se použijí fazole i s nálevem, se to zase naředí, takže je lepší to malinko zahustit, kdo nechce, ani nemusí