Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Moje poznámka
Polévka z květáku romanesco s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LpVr
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 10 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 14 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 44 minutami
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
romanesco recepty,
květák romanesco vegan recepty cz,
romanesco krém,
romanesko polévka,
romanesco - recepty,
recepty na romanesco,
romanesco,
květák romanesko,
romanesco recept,
krém romanesco,
polévka květákový krém s mrkvi,
romanesko recepty,
romanesko polévka recept,
romanesková polévka krémová,
květák romanesko recept,
kvetar romanesku,
květákový krém s mrkví,
polivka romanesko,
romanesková polévka recept,
polévka vývar z květáku
Suroviny:
květák,
mrkev,
vývar zeleninový,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo,
petržel
Komentáře (7)
Jj, to je ono
ZELENINOVÝM vývarem to asi nebude, že
No, že by škrob, nebo vyvařené kůže?
Za mne hezký recept a bude určitě dobrý.