Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,15 g |
Tuky | 23,20 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí s rajčatovým protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmM
Moje poznámka
Zelí s rajčatovým protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmM
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 2 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 35 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 59 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 59 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 1 hodinou
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Tématické fráze:
hlavkove zeli s protlakem,
marija,
kapusta s rajčatovym protlakem,
kapusta s protlakem,
kapustová polievka s protlakem,
kapustová polévka s pretlakom,
jídla ze zelí,
červené zelí s protlakem,
hlávkové zelí protlak,
pečené zelí se slaninou a s protlakem,
dušené zelí s protlakem,
čalamáda s protlakem,
hlavkove zeli s rajskym protlakem,
bulharska kapusta s fašírkami,
zeleninova polievka s paradajkovym,
polévka s bílého zelí a protlakem,
salát s rajcatovym protlakem,
varene zelí s protlakem,
kapustová polievka s rajčatami,
červená zelnice s klobaskou
Suroviny:
zelí,
kmín celý,
sůl,
bobkový list,
mouka hladká,
mléko,
olej,
protlak rajčatový,
cukr,
ocet
Komentáře (8)