Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 063 kJ / 1 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,53 g |
Tuky | 138,65 g |
Vláknina | 12,12 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 39,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cukeťák trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j1x5
Moje poznámka
Cukeťák trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j1x5
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 44 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 52 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
cukeťák,
cukeťák s bramborem do trouby,
cuketak v troubě,
cukeťak s brambory,
recept cuketák s krupicí,
cukeťák recept,
recept cuketák s brambory,
peceny cuketak,
cukeťák s bramborami,
recepty cuketák,
cukeťák s krupice,
cuketak z trouby,
cukeťák do trouby,
recept na cuketák s brambory recept,
recept cuketák,
recept cuketák,
cuketak na panvi,
cukeťák s s celerem,
cukeťák na na pánvi,
cuketak top recepty
Suroviny:
cuketa,
bageta,
cibule,
česnek,
vejce,
maso uzené,
bůček,
sýr eidam,
olej,
pepř bílý mletý,
bílek,
Komentáře (5)
Ale jak si ověřila můj postup Hambro u sekané cuketové - ani není třeba sníh, vejce celá do robota, do pěny až to leze z mísy, pak ostatní suroviny a HNED do trouby, prdopeč netřeba, přece jen tam dělá takový "ocásek".....
Ale vyborny bude, o tom zadna