Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 39 536 kJ / 9 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
Tuky | 434,15 g |
Vláknina | 81,83 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 1 108,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Moje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 9 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 10 hodinami
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 10 hodinami
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 11 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 11 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 12 hodinami
Tématické fráze:
recept na pravý valašský frgál,
pravý valašský frgál recept,
pravy valassky frgal,
recept na pravý tvarohový frgál,
pravé valašské frgály recept,
frgál recept,
pravé valašské frgále recept,
recept na frgál,
jednoduchý frgál,
valasský frgál,
recept na valašský frgál,
valašský frgál recept,
forma na frgál,
frgály recept,
pravé valašské frgály,
pravy valasky frgal,
nejlepší frgale,
tvaroh na frgal,
jednoduché frgály,
recepty frgále
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
sádlo,
žloutek,
kůra citronová,
cukr krupice,
droždí,
kvásek,
mák mletý,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum,
cukr krupice,
mléko,
skořice,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
mléko,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
perník,
žmolenka,
mouka,
cukr krupice,
máslo,
máslo,
rum
Komentáře (16)
V SUROVINÁCH stojí psáno:
"Náplně - pamatujte, že musí být jednou takové množství, než těsta"
Relativně je to prkotina, všichni víme wcg
Nikdy ale nevíte zda se na pečení nevrhne matematický génius, ale po přečtení výše uvedeného mu praskne hlava protože mu to nepobere
No, s podobným zadáním by si neporadil ani slovutný A. Einstein
Přidávám fotku.
Ba ne, toto není můj rcp
No, dělám cosi podobného - povidlového, navíc tvarohem plněného
https://www.labuznik.cz/detail-fotky/?imageId=2687...
Máte pravdu
No, částečně...
Nebo snad znáte někoho, kdo napřed suší hrušky, aby je posléze rozvařil a napaplal na koláč
(mrkněte se, co jsou to "hruškovými povidla"
***
masorad:
Já taky