Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 160 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Moje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 2 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 20 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ceslo před 10 minutami
Ovocné kůže
Lahvacek před 3 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 11 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 15 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 18 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 18 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 18 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 20 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 22 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 22 hodinami
Tématické fráze:
srnčí játra recept,
jádtra z mladého srnce,
srnčí játra úprava,
srnci jatra na minutku,
srnčí játra,
nakladana jeleni jatra,
srnčí pravá svíčková recept myslivecká kuchařka,
herec petr haničinec myslivec,
srnci jatra ci s nimi
Suroviny:
játra,
sádlo,
solamyl,
víno červené,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule,
jeřabiny
Komentáře (12)
A s dalším textem souhlasím. Ono je něco jiného napsat recept všeobecně známý (třeba s malou úpravou) a nebo zkopírovat něčí text doslova.
Nicméně já ctím autorství a hodně mně vadí to doslovné přepisování, vlastně kopírování cizích textů pod vlastním jménem. Málokdo si uvědomuje, že doslovné tohle je také krádež
Na na druhý komentář ti odpovím, že to moje "Na tajňačku" mělo být jen odlehčením textu, legrácka.
No, ono je rozdíl mezi koupí masa a "pajšlu"
Zatímco maso koupit lze, tak droby podle loveckého práva patří lovci (vedle trofeje) a játra by bylo lze získat přímo od myslivce...
...kdo chce, hledá způsoby
Na tajňáka: Chci to zkusit z telecích nebo vepřových jater, ovšem s přídavkem nějakého "divokého" koření. Zvěřina to sice nebude, ale dobré by to být mohlo!! Ale nikomu ani muk!