Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 160 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Moje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Nejnovější recepty
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 7 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 11 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Houbový štrúdl
Přidáno 29. 9. 2025 17:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 2 hodinami
České buchty
Martas6 před 3 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 4 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 5 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 5 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 5 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 6 hodinami
Dušená mrkev
Palenka před 7 hodinami
Filé smažené v troubě
Ketynna před 9 hodinami
Tématické fráze:
srnčí játra recept,
jádtra z mladého srnce,
srnčí játra úprava,
srnci jatra na minutku,
srnčí játra,
nakladana jeleni jatra,
srnčí pravá svíčková recept myslivecká kuchařka,
herec petr haničinec myslivec,
srnci jatra ci s nimi
Suroviny:
játra,
sádlo,
solamyl,
víno červené,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule,
jeřabiny
Komentáře (12)
A s dalším textem souhlasím. Ono je něco jiného napsat recept všeobecně známý (třeba s malou úpravou) a nebo zkopírovat něčí text doslova.
Nicméně já ctím autorství a hodně mně vadí to doslovné přepisování, vlastně kopírování cizích textů pod vlastním jménem. Málokdo si uvědomuje, že doslovné tohle je také krádež
Na na druhý komentář ti odpovím, že to moje "Na tajňačku" mělo být jen odlehčením textu, legrácka.
No, ono je rozdíl mezi koupí masa a "pajšlu"
Zatímco maso koupit lze, tak droby podle loveckého práva patří lovci (vedle trofeje) a játra by bylo lze získat přímo od myslivce...
...kdo chce, hledá způsoby
Na tajňáka: Chci to zkusit z telecích nebo vepřových jater, ovšem s přídavkem nějakého "divokého" koření. Zvěřina to sice nebude, ale dobré by to být mohlo!! Ale nikomu ani muk!