Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 226 kJ / 1 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,43 g |
| Tuky | 101,42 g |
| Vláknina | 15,65 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 47,46 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno a klobásy na kolečka. Na sádle orestujeme cibuli s kmínem do hnědé barvy, ale nespálit.
Krok 2: Přidáme maso a zprudka ho opečeme. Vsypeme papriku, sůl a česnek nakrájený na plátky. Po zamíchání maso zaprášíme moukou a zalijeme pivem.
Krok 3: Přivedeme k varu a podle potřeby dolijeme vývar. Vaříme a až bude maso poloměkké, přihodíme klobásu a dovaříme do měkka.
Krok 4: Guláš dochutíme pepřem a podle chuti můžeme přidat ještě utřený stroužek česneku a chilli. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.
Zveřejněno 28. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMZW
Moje poznámka
Vepřový guláš s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMZW
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 16 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprovy gulas,
gulas s klobasou,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš s uzeným recepty,
moravský vepřový guláš,
vepřový guláš s párkem,
veprovy gulas s klobaskou,
gulas s veproveho,
guláš z klobásy,
guláš vepřový,
gulaš klobasky s masem,
chalupářský klobasovy guláš,
levný vepřový guláš,
guláš klobasa,
guláš s masem a klobáskou,
vepřový s klobásou,
masový guláš s klobaskou,
vepřový guláš levný,
gulas s klobaskovi,
guláš z klobásou
Suroviny:
krkovice vepřová,
klobása,
cibule,
česnek,
pivo černé,
vývar,
mouka hladká,
sádlo,
paprika,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Pivo na vaření nemá být příliš hořké, varem se to zvýrazní
Je fajn, když autor receptu napíše přesně, jaké pivo/víno použil...u těch piv to podle mne platí ještě víc než u vína....
Jj, říká se to
Nic nelidského mi ale nejni cizí...
Kdysi jsem zneužil mančaft a udělal pokus s červeným krabicákem a 10x dražším vínem s korkem
Rozdíl byl patrný v barvě, to jo
V chuti také, leč jídlo nebylo 10x horší, že
S pivem nevařívám...
No a s vínem prakticky, až na pár výjimek, taky neééé
Zato paní casinová může víno v jakékoli formě...