Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou zeleninu nakrájíme na plátky, v míse smícháme s olejem a kořením.
Krok 2: Upečeme do křupava. Osolíme. Podáváme s pěnou.
Krok 3: Ušleháme smetanu a smícháme s nastrouhaným sýrem a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Moje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Kykolka před 5 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
jestedka před 9 minutami
Chutné vafle
Saminka před 33 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
pesmax před 55 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 1 hodinou
Chilli con carne
Tomasfaix před 1 hodinou
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 1 hodinou
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 2 hodinami
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 2 hodinami
Rajská polévka III
Tynaja před 2 hodinami
Tématické fráze:
kureci nudlicky s rokforovou omackou,
kuřecí nudličky na česneku s rokfórovou omáčkou,
recept na kuřecí v červeném oleji s rokforovou omáčkou,
pečený mix,
jídlo pene,
kuřecí s rokforovou omáčka recept,
brambory pečene s pěnou,
pečena zelenina mix,
dip na pečenou zeleninu,
pečené batáty s pěnou,
dip k pečené zelenině,
testoviny s rokforovou omáčkou,
recept dip k zelenině,
dip z pečeného lilku,
dip z peceneho lilku recept
Suroviny:
brambory,
batáty,
cuketa,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
česnek,
sůl,
koření,
roquefort,
smetana ke šlehání,
tatarská omáčka
Komentáře (17)