Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,48 g |
Tuky | 55,65 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 92,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Moje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 15 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 36 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
listový špenát,
smetanové brambory,
špenátové brambory,
listový špenát recept,
zapečené smetanové brambory,
zapeceny spenat,
listový špenát recepty,
špenátové brambory se smetanou,
smetanové brambory recept,
zapékané brambory se špenátem,
příprava listového špenátu,
recepty s listovým špenátem,
listovy špenat s bramborem,
špenát listový,
recepty z listového špenátu,
zapečené brambory na smetaně,
zapečené bramborové noky se špenátem,
zapečený špenát s bramborem,
listový špenát příprava,
jak upravit listový špenát
Suroviny:
brambory,
špenát listový,
smetana 12%,
sýr niva,
sýr eidam,
česnek granulovaný,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (12)
Mirčo, nahradit nivu brynzou určitě jde, záleží na individuálních chutích. Většinou nejsem zastáncem ortodoxně dodržovaných receptů, myslím, že si je každý může upravit podle svého. Na druhou stranu některé recepty je potřeba dodržet, kvůli dosažení té správné, původní chuti. Ale není to tento případ...
Ještě dodatek: recept je v podstatě dílem mého syna, tahle nějak si to nadiktoval a já jsem to jen realizovala podle jeho přání. Chtěl, abych tam zapekla i plátky rajčat, ale rajčata se mi tam moc nehodila, tak jsem mu je k tomu přiložila syrová.