Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 778 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 17,32 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 1,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filet pečený se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr25
Moje poznámka
Rybí filet pečený se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr25
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 10 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 11 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 1 hodinou
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 7 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 9 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 9 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečené rybí filety,
rybí filety v troubě,
za pečené rybi filety,
filet se spenatem,
pečený rybí filet recepty,
špenát s filety,
pečený filet,
pečený rybí filet,
špenát s rybími filety,
filety pečené na bramborách,
candát se špenátem filety recept,
filet do trouby,
filety na špenátu,
rybí filety z trouby,
rybi filet z trouby,
peceni filet,
rybí filety recepty,
pečená treska se špenátem a rýží,
pečený filet na pánvi,
mořská treska, špenát
Suroviny:
treska,
špenát listový,
olivy černé,
parmazán,
sůl,
citron,
česnek,
máslo
Komentáře (4)