Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,79 g |
Tuky | 24,36 g |
Vláknina | 40,96 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 261,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč nebo zapékací mísu si vymažeme nejlépe máslem.
Krok 2: Brambory nakrájíme na silnější plátky a poklademe jednu vrstvu na pekáč, osolíme, posypeme nakrájeným pórkem a 1 stroužkem česneku, který jsme si nadrobno nasekali.
Krok 3: Na to položíme osolené a opepřené řízky, dále pak očištěné a na plátky nakrájené žampiony a zakončíme vrstvou brambor, osolíme, posypeme druhým stroužkem česneku.
Krok 4: Vše zalijeme šlehačkou a pečeme při teplotě 250 C.
Krok 5: Před koncem pečení zasypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBY
Moje poznámka
Zapečené maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EBY
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zapecene maso,
zapečené vepřové maso recepty,
zapecene maso se slehackou,
maso zapečené se šlehačkou,
vepřové řízky se šlehačkou,
zapečené vepřové maso,
zapečené vepřové řízky,
zapečené vepřové maso se šlehačkou,
zapecene maso ve slehacce,
vepřové maso zapečené se šlehačkou,
zapékané maso,
zapečené vepřové závitky,
vepřové řízky zapečené,
zapečené vepřové se šlehačkou,
vepřové maso se šlehačkou,
zapečené maso recept,
recept na zapečené maso,
zapečené řízky se šlehačkou,
vepřové zapečené se šlehačkou,
recepty na zapékané maso
Suroviny:
brambory,
řízek vepřový,
pórek,
šlehačka,
žampióny,
česnek,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (4)