Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 952 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,96 g |
Tuky | 18,69 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 54,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvová polévka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQ5W
Moje poznámka
Mrkvová polévka s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQ5W
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 6 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
mrkvová polévka s kedlubnou,
mrkvová polévka s kedlubnami,
mrkvová polévka s kedlubnem,
mrkvová polévka,
mrkvovo kedlubnova polévka s krupickou,
mrkvová polévka krémová s kedlubnou,
mrkvova polevka s kerlubnou,
mrkvova polévka s koprem,
polevka s kedlubnami,
mrkvová polévka kedlubnou a s koriandrem krémová,
mrkvovo kedlubnva polevka,
mrkvová polévka s rýží a koprem,
vařeni s kedlubnou,
mrkvová s kedlubnou polévka,
polévka s kedlubnou,
mrkvova polevka a kroupy
Suroviny:
mrkev,
kedlubna,
cibule,
mouka hladká,
kroupy,
smetana,
žloutek,
vývar masový,
sůl,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (9)