Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 653 kJ / 1 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,88 g |
Tuky | 109,71 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 7,91 g |
Sůl | 19,60 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Moje poznámka
Vepřové maso v kapustě v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qGy
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta s vepřovým masem,
vepřové s kapustou,
vepřové maso s kapustou,
vepřová plec s kapustou,
recepty z kapusty,
vepřová plec v pomalém hrnci,
kapusta s vepřovým,
kuřecí maso v kapustě,
recepty kapusta,
kapusta s masem,
pomaly hrnec recepty,
vepřové maso recepty,
recepty z vepřového masa,
dušená kapusta v pomalém hrnci,
plec v kapustě,
recept kapusta,
krůtí maso v kapustě,
kapusta recept,
maso s kapustou
Suroviny:
plec vepřová,
kapusta,
slanina,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Brigit: Právě že jak budeš dělat v PH tak v té kuchyni nemusíš "šaškovat" vůbec