Srdce na smetaně
Zpracování vnitřností je v české kuchyni opomíjenou záležitostí. Mnohé hospodyňky ani neznají jejich využití. Ale naše babičky věděli, jak rychle a nenáročně z nich připravit skvělý oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Moje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 11 minutami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 12 minutami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 minutami
Banánové sušenky
Annanas před 14 minutami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 42 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 51 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra dušená
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce na smetaně,
kureci srdce recept,
kuřecí srdce,
vepřové srdce recept,
recepty kureci srdce,
drubezi srdce,
recept na kuřecí srdce,
vepřové srdce recepty,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
drubeží srdce recept,
kureci srdce recepty,
recept kuřecí srdce,
vnitřnosti na smetaně,
recepty vepřové srdce,
recepty vepřová srdce,
recept na hovězí srdce,
divočák na smetaně,
krůtí srdce,
jelení srdce na slanině
Suroviny:
srdce hovězí,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
koření hřebíček,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
ocet,
cukr
Komentáře (15)