Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 101,29 g | 
| Tuky | 73,10 g | 
| Vláknina | 19,69 g | 
| Cholesterol | 307 mg | 
| Sodík | 1,40 g | 
| Sůl | 3,27 g | 
| Sacharidy | 99,89 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
					 
				
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Losos na másle
Kajkajak před 33 minutami
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							olej, 
						
						
							maso kuřecí, 
						
						
							zelí bílé, 
						
						
							brambory, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							cukr, 
						
						
							česnek, 
						
						
							klobása, 
						
						
							ocet, 
						
						
							smetana kysaná
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....