Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,29 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 19,69 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 99,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Borůvkové palačinky s kémem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 15 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 23 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marmeláda z cukety
janatka před 18 minutami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 13 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 13 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 13 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 14 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 15 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 15 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
maso kuřecí,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
řepa červená,
hrášek sterilovaný,
cukr,
česnek,
klobása,
ocet,
smetana kysaná
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....